opplusinterview meneer Pruim

Het opplussen is in volle gang. Hoe is het de eerste opplussers vergaan?

Snakkeburen_12_(1)[1]Wat heb je laten doen aan je huis?
“Nou, we zijn nog bezig. Ik heb een slaapkamer beneden en een hele kleine badkamer. We willen de huidige bijkeuken bij de badkamer trekken zodat deze groter wordt en we de badkamer kunnen bereiken vanuit de slaapkamer. En daarom komt er ook een nieuwe bijkeuken achter het huis.”

Hoe ver zijn jullie al?
“De bijkeuken staat inmiddels helemaal achter dus kunnen we nu aan het volgende project beginnen. En dat kost tijd. We doen namelijk alles zelf.”

 

Valt de verbouwing mee of tegen?
“Dat valt altijd tegen, toch? Dat zeggen ze tenminste. We mogen best tevreden zijn. Alles gaat nog volgens de planning. Als het goed is, zijn we eind november of in december klaar, hoewel je altijd moet zien hoe dat gaat, want er gebeurt alleen wat in de avonduren en weekenden.”

Waarom heb je verbouwd?
“Het is een manier om je huis toekomstbestendig te maken en die badkamer was écht heel erg klein. Dus toen dachten we: je kunt het het beste nu maar aanpakken. De opplusregeling heeft nog wel de doorslag gegeven. Het kost natuurlijk toch veel geld.”

Heb je tips voor mensen die ook overwegen hun huis op te plussen?
“Maak een goede planning. Mensen zijn ook welkom om bij ons te komen kijken. Zo kunnen ze zien of hun plannen te realiseren zijn.”

Meer opplusinterviews bekijken

Tags: , , , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!