Bezoek Ulrum Onderzoeksteam Utrecht

Beste Ulrummers

Hierbij willen we jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid die we als onderzoeksteam genoten tijdens ons verblijf in Ulrum van 30 juni tot 2 juli. We hebben deze dagen in een zeer inspirerende omgeving kunnen overleggen en werken. De lunchontmoeting op maandag met een aantal mensen van Ulrum 2034 was daarbij zeer informatief en waardevol. We hoorden over de vele mooie projecten die in het dorp ontwikkeld zijn en worden en de mogelijkheden en uitdagingen die daaraan verbonden zijn. Woensdag bracht Tine de Moor tijdens haar bezoek aan koning Willem Alexander (zie eerdere posts op dit blog) de situatie in Ulrum eveneens ter sprake en kon zij een geschenk van het dorp overhandigen.

We zijn erg blij met de dagen die we in Ulrum konden doorbrengen. Door het rondlopen in het dorp en de gesprekken met bewoners hebben we een beeld kunnen krijgen wat er zoal gaande is en we hopen hier in de toekomst op terug te komen.

Groeten van het onderzoeksteam uit Utrecht!

Lunch met Ulrum 2034

Tags: ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!