plantenbakken

16 juli 2014

De spirit in Ulrum: dorpsbewoners Robbie en Marjolein zijn bezig om de plantenbakken in de Noorderstraat te vullen met groen uit eigen tuin. De plantenbakken zijn onlangs geplaatst om tegemoet te komen aan de wens om de doorgaande route in het dorp te vergroenen. Maar ze zijn nog leeg. Robbie en Marjolein vertellen dat de gemeente beplanting voor de bakken heeft, maar met het plaatsen wil wachten tot ná de feestweek. Omdat ze bang zijn dat alles er tijdens de feestweek wordt uitgetrokken of vernield. Maar nu staan de bakken leeg tijdens de feestweek, dat vinden Robbie en Marjolein ook geen gezicht, dus hebben ze groen uit eigen tuin gehaald wat ze nu gewoon maar zelf erin zetten. Ziet er een stuk beter uit toch?!

L1200183L1200182

Tags: ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!