informatieavond energiebesparing en duurzaamheid

Comfortabel en duurzaam wonen met een lage energierekening?
Het is dichterbij dan u denkt!

U bent van harte welkom op onze informatieavond waar we u alles vertellen over energiebesparing en duurzaamheid. Tijdens deze avond kijken we samen met u en met onze lokale energiespecialisten hoe u efficiënt, effectief en vooral comfortabel kunt besparen. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de kosten en wanneer heeft u uw investering terugverdiend? Ook wordt er ingegaan op onze aantrekkelijke subsidie- en financieringsregelingen.

  • Deze scan kunnen we nu nog alleen aanbieden aan eigenaren van een woning. Het traject voor opplussen van huurwoningen gaat binnenkort van start.

Om goed inzicht te krijgen welke verbetermaatregelen voor u haalbaar en betaalbaar zijn kunnen alle aanwezigen gratis  een Quickscan ter waarde van € 100,- uit laten voeren. Dit is een onafhankelijk advies over de bespaar- en verbetermogelijkheden voor uw woning.

Met de gratis quickscan, (de slimme meter,) voordelige bespaar- en verbetermogelijkheden en informatie over de aantrekkelijke gemeentelijke- en provinciale subsidieregelingen hopen we van Ulrum het duurzaamste dorp van het Noorden te maken! Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.

We nodigen u graag uit voor onze informatieavond.

Let op, nieuwe locatie: Ontmoetingscentrum (Schapenweg)

De avond duurt tot ca. 22.00 uur.

Uiteraard zijn uw buren en dorpsgenoten ook van harte welkom!
U kunt zich aanmelden voor deze avond via hemmo@deelnulrum.nl

ULRUM_INFOAVOND

Tags: , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!