even voorstellen: Bart Aanstoot en Thimo Woerts

Van krimp naar kans

Beste inwoners van Ulrum,

wij hebben de kans gekregen om een project te mogen doen voor Ulrum.
Daarom willen wij ons even voorstellen en uitleggen wat wij willen gaan doen, zodat als wij weer door het dorp heen lopen niet meer de vraag krijgen, ‘zijn jullie ergens naar op zoek?’, wat wij wel erg waardeerden. Maar als wij binnenkort weer terug zijn, zou het erg leuk zijn als de vraag is veranderd in ‘willen jullie nog een leuk verhaal horen over Ulrum?’

Maar wie zijn wij nou eigenlijk? Nou, wij zijn geboren met de namen Thimo Woerts en Bart Aanstoot en zijn beiden student Stedenbouwkundig Ontwerpen aan de Saxion Hogeschool te Deventer. Voor ons is het een leuke uitdaging om in jullie dorp te kijken naar de verschillende mogelijkheden rondom krimp. En daarom gaan wij ontwerpend onderzoek doen naar ontwerp oplossingen voor Ulrum.

Tot snel,

Bart Aanstoot en Thimo Woerts

Foto: rechts Bart Aanstoot en links Thimo Woerts.

Foto: rechts Bart Aanstoot en links Thimo Woerts.

Tags: , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!