Een fietstocht door de omgeving.

Hallo Ulrum,

Vandaag zijn we gaan rond fietsen in de regio richting Lauwersmeer naar  Lauwersoog en weer terug over een goed verzorgde fietsroute. Onderweg hadden we een afspraak met Jaap Kloosterhuis van Staatsbosbeheer over de natuur bij het Lauwersmeer, Maar veel belangrijker de natuurwaarde rond om Ulrum en andere Dorpskernen.

Zo dadelijk fietsen we richting Niehove buiten de gemeente De Marne waar we een afspraak hebben met Enno Zuidema (Stedenbouwkundige) welbekend in de regio Noord Groningen. Onderweg zullen we het vast niet kunnen laten om te genieten van het dorpje Houwerzijl.

Morgen zijn we rond 10 uur bij Gert Noordhoff, in de middag rond 12 uur zijn we weer in het Infocentrum. Kom gerust langs om kennis te maken laat het wel even weten in een reactie hier onder.

DSCN6236

 

 

 

4 Responses to “Een fietstocht door de omgeving.”

  1. Miande
    oktober 29, 2014 at 1:45 pm #

    Gaat dit nog wel over ULRUM dan??

    • Bart Aanstoot en Thimo Woerts
      oktober 29, 2014 at 3:20 pm #

      Hoi Miande,

      Ulrum staat niet op zichzelf er is invloed op Ulrum van buitenaf maar ook Ulrum heeft invloed op de regio. Om Ulrum dus te begrijpen en te versterken is het nodig om ook verder te kijken dan Ulrum zelf. Als u interesse heeft in wat we precies doen, dan nodig ik u graag uit in het infocentrum vandaag of morgen. Dan kunnen wij u ons projectplan uitleggen.

      Graag even een reactie als u langs komt dan zetten wij de koffie aan, wij zouden het leuk vinden als u langs komt.

      groeten,
      Bart en Thimo

  2. anita
    oktober 29, 2014 at 5:32 pm #

    wat zijn jullie dapper zeg , helemaal op de fiets naar Lauwersoog en dan nog door richting Niehove ; en altijd wind tegen ; respect !!!
    ik ben blij dat ik op de valreep ( lees; eind van de middag ) nog even ben langsgegaan , ik vond het erg informatief en interessant om jullie visie / plannen te horen en te zien ; ik ben benieuwd hoe het resultaat zal zijn medio januari …. prikkel = motivatie !!
    en de volgende keer komen jullie bij ons eten ???
    groetjes vanaf nr.21

    • Bart Aanstoot en Thimo Woerts
      oktober 30, 2014 at 8:19 am #

      Hoi Anita,

      Erg leuk om dit te horen! Wij staan open voor gesprekken met mensen woonachtig in Ulrum, hieruit komen wij steeds meer te weten over Ulrum en omgeving. Het voelt dan ook als een win-win situatie; feedback van jullie bevestigd onze gevoelens en de interesse is duidelijk aanwezig, gaaf!

      Als je nog iets hebt wat je te binnen schiet, kom gerust langs en neem je koffiemelk mee!

Plaats een reactie!