Laatste dag in Ulrum deze week!

Goedemorgen Ulrum,

Vandaag is het alweer zo ver, de laatste dag in het appartement boven het infocentrum is voor ons ingegaan. We zijn deze week erg druk geweest en hebben veelal lange dagen gemaakt om onze tijd hier zo goed mogelijk te benutten, tijd die bestond uit het afnemen van verschillende interviews en het verwerken ervan, het rondfietsen in gemeente De Marne om haar pracht te aanschouwen, het spreken met verschillende enthousiaste mensen die elk een ander mooi verhaal aan ons konden vertellen en natuurlijk heel veel teken- en schetswerk.

Voor ons zit het er echter echt nog niet op; voor ons bezoek aan Ulrum zijn wij al bezig gegaan met dit project, iets wat ook zo zal zijn na ons bezoek aan Ulrum. Alleen nu hebben we extra materiaal om over na te denken, extra input om mee bezig te gaan, om zo een project af te stemmen die past binnen hetgeen dat we kennen as Ulrum.

Graag willen wij iedereen van harte bedanken voor zijn of haar input en gastvrijheid, het gebruik mogen maken van het appartement boven het infocentrum, de twee leenfietsen waarop vele mooie kilometers zijn afgelegd en het mogen afleggen van interviews.

Ulrum, bedankt!

Thimo en Bart

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!