600m2 winkelruimte om mee te experimenteren

pand luth etalageDEEL& Ulrum zoekt gasten. Als gast verblijf je in Ulrum en lever je een bijdrage aan het project.  Zo kun je het experiment aangaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor ondernemen in Ulrum. Pand Luth biedt 600m2 aan winkelruimte die voor allerlei doelen ingezet kan worden. Pop-up store, galerie, ruimte voor workshops… of juist heel iets anders. We dagen je uit om met een mooi plan te komen.

Verblijf in Pand Luth
Pand Luth biedt naast 600m2 aan winkelruimte ook een appartement boven de winkel waar je kunt wonen. Het is volledig ingericht (van meubilair tot potten en pannen). Je kunt tijdens DEEL& Ulrum dus ook wonen in het dorp en zo echt van dichtbij ervaren hoe Ulrum is.

Participeren
We staan open voor originele experimenten voor de invulling van de bestemming van Pand Luth. Heb je een idee, mail ons dan op info@deelnulrum.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Tags: , , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!