Projectpresentatie: Uitdaging voor Ulrum

Hallo Ulrummers,

Maandag 19 Jan. hebben wij een presentatie gegeven van ons project. Dit deden wij in het gemeente huis van gemeente De Marne. Roelof Noorda en Hans van der Heide waren aanwezig evenals Gert Noordhof en Nico Steur van gemeente De Marne, aangezien zij betrokken zijn geweest bij ons project in De Marne en Ulrum. De aanwezigen waren enthousiast over de uit komsten van ons project en zagen bevestiging maar ook nieuwe inzichten.

We zijn heel benieuwd wat de toekomst zou brengen voor Ulrum en wij hopen hier dan ook een goede bijdrage bij geleverd te hebben.

Binnenkort zullen we nog een keer naar Ulrum afreizen waar wij ons project zullen afsluiten door middel van een gesprek met Petra de Braal, Die dag nemen we ook de posters mee naar het infocentrum!!

IMG_20150119_104023033

We zijn heel benieuwd wat de toekomst zou brengen voor Ulrum en wij hopen hier dan ook een goede bijdrage bij geleverd te hebben. Ulrum zal bij ons niet uit het vizier raken. Hou ons op de hoogte dan lezen wij de Blog en komen we vast binnenkort elkaar nog weer tegen in Ulrum.

Wij willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft gedaan om ons te helpen met project. We hebben veel geleerd en zijn op andere inzichten gekomen hoe wij een project kunnen vormgeven, Heel veel dank hiervoor!!

 

Met vriendelijke groeten,

Bart Aanstoot en Thimo Woerts

 

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!