even voorstellen: Lorette Verment

Lorette Verment is de komende tijd vaak te vinden in Ulrum. Hoog tijd om haar even voor te stellen.

Lorette VermentWie ben je?
Mijn naam is Lorette Verment.

Wat doe je?
Ik werk onder de naam de Groene Burger aan lokale oplossingen in het licht van veranderingen in de maatschappij. Rondom de thema’s landbouw, natuur, landschap, voedsel en energie. Ik ben een denker en doener ineen. Ik heb ruime ervaring als projectleider en adviseur bewonersinitiatieven en plattelandsvernieuwing. Bewoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheid zetten zich in voor de leefbaarheid op het platteland. In dit speelveld ben ik graag degene die inspireert, ondersteunt en het duwtje in de rug geeft om het platteland nog mooier te maken. In mijn vrije tijd werk ik in mijn dorp Stedum in de dorpstuin en het dorpsbos.

Wat kom je in Ulrum doen/wat kun je voor Ulrum betekenen?
Als gast in Ulrum zet ik een GroenLAB op. Vanuit GroenLAB Ulrum worden activiteiten georganiseerd met als doel om Ulrum socialer en groener te maken. Bewoners met initiatieven rondom groen worden begeleid bij het uitwerken van hun ideeën tot een uitvoerbaar plan. Afhankelijk van de wensen en ideeën van bewoners en ondernemers in Ulrum worden activiteiten georganiseerd vanuit het GroenLAB.

Tags: , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!