even voorstellen: Anne van Dalen

Van 31 maart t/m 7 april is Anne van Dalen te gast in Ulrum. Ze stelt zich even voor in dit interviewtje.

anne van dalenWie ben je?
Anne van Dalen (1963) opgegroeid in een middelgroot dorp in Noord-Brabant, woonachtig in Den Haag. Ik ga blootvoets door het leven en ben actief als zelfstandig kunstenmaker in zwerfafval.

Wat doe je?
Ik geef aandacht aan zwerfafval. En aan mensen. Want waar zwerfafval is zijn mensen en waar mensen zijn, is zwerfafval. Zo besloot ik in 2013 om een jaar lang te voet door Nederland te trekken, onderweg zwerfafval rapend. Voor maaltijden en onderdak vertrouwde ik op de gastvrijheid van de mensen in ons land. Elke avond logeerde ik bij een -tot dan toe- onbekende Nederlander die zich voor de zwerfafvalreis had aangemeld als sponsor in natura. Overdag legde ik te voet gemiddeld zo’n 15 km af. Gedurende dat jaar heb ik mijn belevenissen gedeeld dmv een blog. Neem er gerust een kijkje: http://www.annelooptlangzaamhard.nl 

Tijdens die reis leerde ik Peter de Kock kennen en via hem ontdekte ik Ulrum. Het doet me groot plezier dat ik in zijn voetstappen mag treden.

Wat kom je in Ulrum doen/wat kun je voor Ulrum betekenen?
Zwerfafval rapen, mensen ontmoeten en verhalen delen. Zwerfafval raakt aan alles wat we denken en doen, ik hoop de mensen in Ulrum te kunnen laten zien dat zwerfafval veel moois te bieden heeft en hoe zwerfafvaldenken en -doen positief bijdraagt aan Ulrum’s toekomst.

Tags: , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!