startbijeenkomst groenLAB

De startbijeenkomst groenLAB Ulrum op 21 april 2015 bracht een groep Ollerommers bij elkaar die klachten of ideeën hadden rondom voedsel en groen in Ulrum. Klachten over verdorde planten, rommelerven, lelijke entrees van het dorp, dichtgegroeide doorkijkjes naar water of park. Ideeën over het aanplanten van eetbare planten, het opzetten van een schooltuin, het opknappen van een speeltuin, het samen opzetten van een dorpsboerderij. Genoeg aanleiding om meer te doen met groen! Een werkgroep dorpsboerderij is zich aan het formeren, een werkgroep schooltuin is al druk bezig en in De Capel worden al een fruitgaard en een ontmoetingsplek gerealiseerd. Het kernteam groenLAB gaat de opbrengst van de startbijeenkomst inventariseren. Er volgen vast nog meer werkgroepen rondom klachten en ideeën die zijn ingebracht. Belangstellenden kunnen zich bij mij blijven melden via groenlab@groeneburger.nlcollage Doorzicht Borgstee Asingapark collage Fruitgaard De Capel collage hoek Lijnbaan Leensterweg collage Ontmoetingsplek De Capel collage Prieeltje Asingapark collage Ulrummer Opvaart

Volg groenLAB ook op facebook >>

Tags: ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. startbijeenkomst groenLAB Ulrum | Groene Burger - april 28, 2015

    […] http://www.deelnulrum.nl/?p=1884 […]

Plaats een reactie!