Update terpen en wierden: dorpsatlas en foto’s

Onderstaand een berichtje van Jeroen Wiersma van het terpen en wierdenproject met update en een link naar heel veel mooie foto’s..

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jeroen Wiersma, en ik houd mij namens het terpen en wierden project bezig met de geschiedenis van Ulrum. Sinds vorige week is de website www.terpenenwierdenland.nl online. Gisteren heb ik een aantal foto’s van vroeger in de dorpsatlas van Ulrum geplaatst. Je kunt daar nu een kijkje nemen via deze link.

De foto’s zijn afkomstig uit het boek van Wim Mollema. Naast het plaatsen van foto’s is het ook mogelijk om verhalen en gebiedsnamen in de dorpsatlas op te nemen. Dus mochten jullie nog interessante verhalen van vroeger, foto’s of gebiedsnamen via deze site willen delen, dan kan dat. Ik kan de foto’s en verhalen voor jullie in de atlas zetten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat een enthousiasteling uit het dorp dit voor zijn of haar rekening gaat nemen. Lijkt dit je leuk? Neem dan even contact met mij op (kan via info@deelnulrum.nl) of laat hier een reactie achter.

Tags: ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!