even voorstellen: ACT groep Wageningen Universiteit

Deze en komende week zijn er studenten van Wageningen Universiteit te gast in Ulrum. Ze stellen zich even voor in onderstaande tekst.

Wij zijn studenten van de Wageningen Universiteit en komen in de maand juni onderzoek doen in Ulrum. Wij zijn een internationale groep (Duits, Spaans, Tsjechisch, Nederlands) en komen van verschillende opleidingen (Internationale Ontwikkeling, Toerisme en Vrije tijd, Gezondheid en Maatschappij en Stedelijk Milieu Management).

studenten wageningen
Ons onderzoek richt zich voornamelijk op het DEEL&Ulrum project en probeert te begrijpen waarom Ulrum nou zo’n succes is? Wat maakt jullie zo bijzonder? Wat zijn belangrijke aspecten om te behouden in de toekomst? We kunnen niet beloven deze antwoorden ook te vinden in de korte tijd die we hebben maar gaan zeker ons best doen!

Bedankt alvast dat we van jullie gastvrijheid gebruik mogen maken, wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Tags: , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!