23 september Feestelijke Plantdag De Capel

Nog meer groenLABnieuws. Woensdagmiddag 23 september organiseert groenLab een Feestelijke Plantdag van 13.30 tot 17.00 uur. Jong en oud is van harte welkom om daarbij te komen helpen.

uitnodiging
Een groenstrook in de buurt De Capel in Ulrum wordt omgetoverd tot een fruitgaard met appels, peren, pruimen, aardbeien en bessen. Jong en oud uit het hele dorp is welkom om mee te komen helpen bij de eerste aanplant op woensdagmiddag 23 september.

Het wordt een gezellige middag waarvoor ook de pers uitgenodigd is en waar we hopen het stokje door te geven aan andere bewoners uit Ulrum met plannen om hun buurt groener en gezelliger te maken. Tijdens de plantdag wordt ook de nieuwe ontmoetingsplek in De Capel op een feestelijke manier in gebruik genomen. Meer informatie bij Annemarie Streelman 06-51778711.

Tags: , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!