gezocht: hulp(groot)ouders voor schooltuinieren

Op de H. De Cockschool wordt nagedacht over het opzetten van een schoolmoestuin. Om hier actief mee aan de slag te gaan, volgt volgend schooljaar een workshop ‘moestuinieren in de vierkante-meter-bak’ voor leerkrachten en hulp(groot)ouders en een workshop voor de kinderen van één groep inclusief het inplanten van moestuinbakken.

workshop en aanmelden
De workshops worden begeleid door Kristin Wijnja, expert op het gebied van schooltuinen. Zo wordt het opzetten van een schooltuin rustig voorbereid, wordt ervaring opgedaan en wordt ontdekt welke vorm van schooltuin het beste bij de school past. Heeft u interesse om hulp(groot)ouder te worden? Meld u dan aan bij hdecock@vcpong.nl.

Het schooltuinieren op de vierkante meter is een initiatief van groenLAB.

Tags: , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!