verslag open dag Oppluswoning

open dag oppluswoning ulrumWierden en Borgen heeft een verslag gemaakt van de open dag in de Oppluswoning aan de Akkerstraat 5.

Op dinsdag 7 juli konden de bewoners van Ulrum een kijkje nemen in de eerste oppluswoning van Wierden en Borgen. De modelwoning aan de Akkerstraat 5 zit boordevol slimme, handige, kleine en grotere aanpassingen zodat bewoners langer in hun woning kunnen blijven wonen. Individueel maatwerk is daarbij het sleutelwoord. Buurvrouw Annie Kelderman (70) woont al bijna 25 jaar aan de Akkerstraat en zit in een rolstoel. Samen met directeur Rinze Kramer van Wierden en Borgen onderwierp ze de modelwoning als eerste aan een kritische test.

Lees het hele verslag van Wierden en Borgen

Tags: , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!