uitnodiging Open Huis Akkerstraat 5

De proefwoning aan de Akkerstraat 5 is woensdag 30 september weer open voor bezoek. Voor wie alles wil horen over het opplussen van woningen (huurders van Wierden en Borgen maar ook particuliere huizenbezitters) en wooninspiratie op wil doen. Ook voor iedereen die denkt aan verbouwen, ervaringen met verbouwen uit wil wisselen, of gewoon een beetje nieuwsgierig is. De deur staat open voor iedereen die langs wil komen.

Wat is er te zien?

Het pand aan de Akkerstraat is flink aangepakt. De woning is drempelvrij, heeft een nieuwe ruime badkamer en is van vele gemakken voorzien. Ook is er informatie over de aanpak van een verbouwing, de kosten, ervaringen van bewoners, energiebesparing en nog veel meer. Ook kunt u terecht voor informatie over de opplusregeling voor particuliere woningeigenaren.

De regeling voor opplussen is nog steeds van toepassing. Deze is ook de komende periode nog van kracht. U kunt tot 40 procent (max €25.000,00) subsidie ontvangen als u uw woning levensloopbestendig maakt met kleine of grotere aanpassingen. Loopt dus gerust binnen voor meer informatie.

Wie is er aanwezig?

Petra de Braal van DEEL& Ulrum en Sjoukje Veenema en Annet Ritsema voor Wierden en Borgen. Ook zijn er waarschijnlijk veel dorpsgenoten. De vorige open dag werd door zo’n 60 personen bezocht.

We verwelkomen u graag op de open dag! Graag wisselen we ideeën met u uit, horen we wat uw ervaringen met verbouwen zijn en natuurlijk geven we desgevraagd ook graag tips en advies.

DEEL& Ulrum

Petra de Braal: info@deelnulrum.nl / tel. 06-15340211

Sjoukje en Annet: opplussenhuur@deelnulrum.nl / tel. 050- 7115235

U kunt ook tijdens de openingstijden in het infocentrum terecht voor meer informatie over opplussen!

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!