fotoverslag boringen 29 januari 2016

Is dat nou spannend, zo´n dagje grondboringen? In één woord: ja. Zie, dit mooie fotoverslag vol modder, mooie vondsten en hele harde werkers – volop met de voeten (en handen) in de klei. Met de boringen probeert Terpen- en Wierdenland te achterhalen wat de Ulrummers in het verleden aten en de ontwikkeling van de westelijke wierde nog duidelijker in beeld te krijgen.

grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 1 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 2 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 3 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 4 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 5 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 6 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 7 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 8 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 9 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 10 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 11 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 13 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 14 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 15 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 16 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 17 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 18 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 19 grondboringen ulrum door terpen en wierdenland 20

Tags: , , , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!