23 maart informatiebijeenkomst opplussen

Wierden en Borgen heeft besloten ruim 90 huurwoningen in Ulrum te gaan opplussen, in combinatie met groot onderhoud. De directie kiest voor een aanpak die past bij de bewoners, de woningen en bij Ulrum als geheel. De keuzes zijn het resultaat van een uitgebreid,  inspirerend traject van onderzoek en gesprekken met bewoners!

tweede proefwoning met rolstoelaanpassingen
Ook is er een besluit genomen over het realiseren van een aanbouw bij een tweede proefwoning. Deze woning wordt geheel geschikt gemaakt voor bewoning door rolstoelers. Bijzonder is dat de gemeente en Wierden en Borgen samenwerken aan de aanpak van de woning. Zodra de vergunningen rond zijn beginnen de werkzaamheden.

zet 23 maart in de agenda
Tijdens een informatieavond in het Ontmoetingscentrum op 23 maart a.s. (19.30 u, Ontmoetingscentrum, Schapenweg 4) wordt u verder geïnformeerd over de aanpak en uitvoering van het besluit Opplussen Ulrum.

Klik op onderstaande afbeelding om de uitnodiging van Wierden en Borgen in PDF te lezen.

uitnodiging 23 maart wierden en borgen

Tags: , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!