start aanleg Spoorpark en onthulling zitmonument in de Streekkrant

Afgelopen zaterdag werd gestart met de aanleg van het Spoorpark een zitmonument voor Ulrum onthuld. Ooit stonden hier woningen die na de oorlog werden gebouwd om de woningnood tegen te gaan. Dat plan vond al snel navolging in veel gemeenten. Het monument herinnert daaraan.

De grond van het Spoorpark was van Woningstichten Wierden en Borgen. Toen bleek dat de grond beter kon worden ingezet voor andere zaken dan woningbouw, nam Ulrum 2034 deze grond over. Daar stond tegenover dat Woningstichting Wierden en borgen nog een investering in Ulrum zou doen. Daarover zeer binnenkort meer op dit blog.

Was je er niet bij, dan kun je alle achtergronden en info daarover teruglezen in onderstaand artikel van de Streekkrant van deze week. Klik op de foto om een grotere versie van het artikel te zien.

streekkrant week 18 mei 2016

Tags: , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!