fotoverslag opening expo Oude Centrale Bakkerij

Dat was een mooie opkomst bij de opening van de expositie over de Oude Centrale Bakkerij in Expoor. Er is volop gebakken en geproefd. Hier onder een paar foto’s van de bijeenkomst en helemaal onderaan een krantenknipsel uit de Ommelander met vooraankondiging van de opening.

UPDATE 7 juni: Er zijn nog meer foto’s binnengekomen van hoe dorpsomroepster Aaltje van Ulrum de kinderen van Groep 7 en 8 van basisschool Hendrik de Cock ophaalt om koekjes te gaan bakken. Die foto’s hebben we hier onder geplaatst en helemaal onderaan vind je nu ook nog een een verslag van de opening uit het Dagblad van het Noorden van zaterdag 4 juni en de Ommelander Courant van 6 juni.

kouk 1

kouk 2
kouk 3
opening expositie oude centrale bakkerij 1

opening expositie oude centrale bakkerij 2

opening expositie oude centrale bakkerij 3

opening expositie oude centrale bakkerij 4

opening expositie oude centrale bakkerij 5

 

4 6 2016 dagblad van het noorden

ommelander 2 6 2016

6 6 2016 ommelander

Tags: , , , , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!