WERK& Ulrum, werkgroep 5

Op dinsdag 18 oktober heeft de werkgroep WERK& Ulrum vergaderd. Onderwerp van gesprek was de opzet voor het werkboek dat een aantal enthousiaste dorpsbewoners onder leiding van Tim Willems-Kruize van Libau en Annet Ritsema van Specht architecten maken.

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het werkboek wordt opgesteld voor de Olle kern van Ulrum. Dit werkboek bestaat uit allerlei principes en tips voor dorpsbewoners om dit gebied nog aantrekkelijker te maken om te leven en recreƫren. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om handreikingen voor schilderwerk, deuren/luiken, geveltuinen, schuttingen enzovoorts.

Parallel aan het werkboek wordt door de dorpsbewoners gewerkt aan een subsidieregeling zodat initiatieven die de kwaliteit van de leefomgeving overeenkomstig het werkboek versterken kunnen worden gestimuleerd. Januari 2017 zijn het werkboek en de subsidieregeling gereed.

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!