twee publicaties over aanpakken in Ulrum

werkn2Awerknls vervolg op de publicatie van ‘typisch Ulrum’ zijn er twee uitgaves verschenen die houvast geven wanneer men met de verzamelde informatie aan de slag wil gaan: ‘werkboek d’ Olle kern -handvatten voor een mooie en leefbare kern’ en ‘werkboek d’ Olle kern – tips voor verfraaien en opknappen van panden’.

In workshops met bewoners en professionals is nagedacht over hoe je d’ Olle kern een aantrekkelijkere en fijnere plek zou kunnen maken om te leven en recreëren. Hieruit kwamen twee soorten verbeteringen naar voren gekomen: 1.) verbeteringen aan panden voor en door eigenaren en 2.) verbeteringen aan d’ Olle kern die alleen samen met andere partijen kunnen worden opgepakt zoals de herinrichting van de Noorderstraat waarbij de gemeente een belangrijke rol heeft. Bij twee soorten verbeteringen horen natuurlijk ook twee publicaties die zich elk richten op hun eigen doelgroep. Je kunt ze via de links hier onder online lezen.

lees ‘werkboek d’ Olle kern – handvatten voor een mooie en leefbare kern’ online

lees ‘werkboek d’ Olle kern – tips voor verfraaien en opknappen van panden’ online

 

 

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!