Even voorstellen: Ineke Hulshof

Vanaf 2 februari is Ineke Hulshof met haar partner Jan Brouwer een paar dagen te gast in Pand Luth.

BWie ben je?
Ik ben Ineke Hulshof en ik ben Architect. Wat dat voor mij inhoudt, is veel. Er zijn allerlei soorten architecten en ik ben er een die iets met mensen voor mensen wil maken. Dat doe ik vooral in de stad en gebouwde omgevingen. Bijvoorbeeld in Zeeuws Vlaanderen heb ik na een groot succes in Rotterdam, klushuizen ontwikkeld in Oostburg.
Als architect ben je bezig met het maken van gebouwen en hun omgeving, voor mij is het heel belangrijk dat het iets duurzaams is, in alle vormen van duurzaamheid.

Wat doe je?
Vorig jaar heb ik mijn bedrijfsorganisatie veranderd en ben ik als zelfstandig architect werkzaam in allerlei samenwerkingen. Nu ben ik betrokken bij veel verschillende projecten zoals de transformatie van een leeg kantoor gebouw in Den Haag naar “KlusKavels”, het verbouwen van een monumentaal schoolgebouw voor een kopergroep naar 8 appartementen met de toevoeging van drie nieuwe woningen op het oude schoolplein. Ook help in een initiatief voor Cultuur in een voormalige kerk, de Metaal Kathedraal in Utrecht om het complex autarkisch te verbeteren.

Wat kom je in Ulrum doen/wat kun je voor Ulrum betekenen?
Ik kom graag kennismaken met Ulrum op zoek naar een Click en kennis uitwisseling. Mijn partner Jan Brouwer komt mee. Hij is betrokken bij culturele projecten en onderzoeker. We denken graag samen op en met mensen over hun omgeving en kansen. Samen hebben we creatieve debatten en tafelgesprekken georganiseerd met bewoners en gebruikers van van alles om bewegingen tot stand te brengen. We stellen graag ons netwerk beschikbaar.

We willen het liefst proberen met een aantal mensen aan tafel te gaan, te eten en te praten, gewoon gezellig met lekkernijen. Dat kan ook een voglende keer maar wie weet vinden we maandag al  een mooie tafel.

Ineke Hulshof
Architect, Geboren in Enschede, nu in Delft gevestigd.

Tags: , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!