Gasten

Wij DEEL&! Naast de bevolking die leidend is in dit project, is er bij DEEL& Ulrum een grote rol voor gasten. Zij ondersteunen de aanpak van panden en locaties in Ulrum. Een grote groep deskundigen (van ervaringsdeskundigen tot architecten, ontwerpers, ondernemers, kunstenaars, zorgprofessionals, financiële deskundigen enz.) krijgt de gelegenheid om mee te werken aan de uitdagingen in Ulrum. Ze wonen en werken in de leegstaande panden die onderdeel zijn van de aanpak in Ulrum. Ze zijn dus exact daar waar de vraagstukken spelen.

DEEL& Ulrum nodigt deskundigen van elders uit om in Ulrum om mee te denken en werken aan het realiseren van de drie opgaves. De aanpak gaat uit van de aanwezige lokale krachten. De aanpak, frisse blik, de kennis en de deskundigheid van de gasten helpen de huidige bewoners en lokale organisaties concreet aan de slag te gaan, samen te werken en op een andere manier naar zichzelf en de opgaves en mogelijke oplossingen te kijken.

DEEL& zorgt ervoor dat de bewoners en betrokken partijen worden ondersteund met kennis en kunde die nodig is. Deze opzet zorgt ervoor dat bewoners, ondernemers, corporatie en gemeente samen en in actieve samenwerking met andere partijen gezamenlijk aan de slag gaan met deze drie thema’s.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste gasten voor DEEL& Ulrum. Doeners, denkers en deskundigen.
lees de uitnodiging voor gasten
direct aanmelden via mail

Tags:

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!