even voorstellen: Elly Straatman

 

In het weekend van 13 t/m 16 juni is Elly Straatman te gast in pand Luth.

unnamed

 

Wie ben je en wat doe je?

Ik werk in het hbo-onderwijs bij Saxion als hoofddocent van de opleiding Bestuurskunde. Daarnaast ben ik onderzoeker bij het Kenniscentrum Leefomgeving van Saxion, waar ik me op dit moment vooral bezig houd met bewonersinitiatieven en leefbaarheids- en duurzaamheidsvraagstukken.

http://www.saxion.nl/leefomgeving/site/onderzoek/lectoraten/governance/elly_straatman/

Ik ben getrouwd en heb twee studerende kinderen. Enschede is mijn woon- en werkplaats.  Mijn kindertijd heb ik doorgebracht in Groningen.

Omdat ik op Saxion onderwijs en onderzoek combineer, is het erg leuk om studenten te betrekken bij de uitvoering van onderzoeksopdrachten. Zo hebben we inmiddels ervaring met een aantal mooie praktijkprojecten. Daar is het project Duurzaam Dorp Overijssel er een van. En dat is ook de aanleiding van mijn bezoek aan Ulrum.

Wat kom je in Ulrum doen?

In het weekend van 13 t/m 16 juni ben ik in Ulrum. Ik hoop dat weekend al een beetje het dorp, de bewoners en de omgeving te leren kennen. Op de 16e spreek ik Petra de Braal. Ik hoop van haar te horen waaraan het project Deel & Ulrum op dit moment behoefte heeft en we gaan bekijken wat Saxion voor Ulrum zou kunnen betekenen. Voor de deelnemende dorpen van het project Duurzaam Dorp Overijssel hebben we bijvoorbeeld een aantal hulpmiddelen ontwikkeld waar de bewoners van Ulrum misschien ook iets aan kunnen hebben.

Wie mij alvast wil mailen met ideeën of suggesties, wil ik van harte uitnodigen een e-mail te sturen naar:

e.g.p.straatman@saxion.nl.

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!