even voorstellen: het team van de Hanzehogeschool

Een team van studenten van de Hanzehogeschool gaat plannen voor de Oude Centrale Bakkerij in kaart brengen. We hebben ze gevraagd zich even voor te stellen.

Groeps foto Hanzehogeschool“Onze projectgroep bestaat uit vijf leden, te weten: Ewout van Oorde, Sander Baas, Wouter Boltjes, Jack Ansing en Daniël Huizinga. Wij volgen de specialisatie ‘Herontwikkeling Bestaand Gebouw’ aan de Hanzehogeschool te Groningen. Deze specialisatie valt binnen het Instituut Academie voor Architectuur, Bouwkunst en Civiele Techniek. Wij gaan ons de komende maanden bezighouden met een onderzoek naar de Herontwikkeling van De Oude Centrale Bakkerij in Ulrum.

Deze opdracht hebben wij gekregen ter afronding van ons derde studiejaar. Hetgeen u van ons kunt verwachten is een adviesrapport. Dit adviesrapport wordt samengesteld met behulp van onderzoeken en rapporten.

We hebben inmiddels de Oude Centrale Bakkerij bezocht en hebben een globale indruk gekregen van de bouwkundige staat. Daarnaast hebben we foto’s gemaakt van de gevels en hebben we de gebreken in kaart gebracht. We zien het als een uitdaging.”

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “even voorstellen: het team van de Hanzehogeschool”

 1. joke ridder
  maart 14, 2014 at 3:42 pm #

  Een heel leuk initiatief om de bakkerij weer tot leven te brengen.

  Elke dag moesten wij hier vroeger 3 broden halen na schooltijd en de geur die kan ik me nog goed herinneren, heeerlijk rook het altijd naar vers gebakken brood.

 2. Deel& Ulrum
  maart 19, 2014 at 2:11 pm #

  Wat leuk om te horen, Joke. We hebben ook via facebook vooral herinneringen aan de geuren binnengekregen. Je bent daar dus zeker niet de enige in.

Plaats een reactie!