even voorstellen: Tim Willems-Kruize

Tim Willems-Kruize gaat meewerken aan de ruimtelijke visie van Ulrum en zal waarschijnlijk ook regelmatig gaan werken in het Infocentrum. Hoog tijd om hem voor te stellen via een mini-interview.

tim willems-kreuzeWie ben je?
Mijn naam is Tim Willems-Kruize, ik ben 42 jaar en woonachtig in Groningen.

Wat doe je?
In mijn dagelijks leven werk ik als atelierleider en stedenbouwkundige bij Libau aan ruimtelijke vraagstukken voor overwegend plattelandsgemeenten in Groningen en Drenthe. Vanuit deze functie heb ik onder andere gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe Structuurvisie De Marne. Naast mijn betaalde baan doe ik ook aan vrijwilligerswerk. Zo ben ik bestuurslid van De Noorderstroom, een stichting die zich inzet voor het bevorderen van ruimtelijke kwaliteit in Noord-Nederland, en op zaterdagen ben ik te vinden op de voetbalvelden als coach of scheidsrechter. In mijn vrije tijd loop ik tenslotte graag hard of rij ik met de racefiets vanuit Groningen naar bijvoorbeeld Lauwersoog. Tenslotte maak ik, als er nog tijd over is, zwart-wit tekeningen van dorpsgezichten of het landschap.

Wat kun je voor Ulrum betekenen?
Ondanks dat ik inmiddels bijna 20 jaar in het vak zit, vind ik mijn werk nog steeds het mooiste vak dat er is. Het blijft een snoeptocht om de aanwezige, streekgebonden kwaliteiten en kansen voor een gebied boven water te krijgen en van hieruit te werken aan oplossingen die passen in hun omgeving, nauw aansluiten bij de dagelijkse behoeften en duurzaam zijn. Bij Libau geloven we sterk in deze kwalitatieve benadering en de kracht vanuit de dorpsgemeenschappen. Daarom hebben we vanuit onze organisatie besloten dat ik jullie belangeloos ondersteun met mijn kennis bij het opstellen van de ruimtelijke visie voor Ulrum. Vanuit die rol neem ik deel in de werkgroep waaraan ook dorpsbewoners zitting hebben. Daarnaast denk ik erover om gedurende een bepaalde periode op een vaste dag kantoor te houden in het informatiecentrum in de Noorderstraat (waarover later meer) zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan en de ruimtelijke visie voor Ulrum tot een succes kunnen maken……….

Tags: , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!