gedeputeerde en wethouder komen klussen (en convenant tekenen)

Vrijdag 14 maart wordt er geklust in het Lotuspark. Iedereen is inmiddels gewend dat bewoners van Ulrum graag en goed zelf ergens de schouders onder zetten, maar er is ook hulp van buitenaf. Gedeputeerde Mariannne Besselink en Wethouder Herwil van Gelder komen samen met Dinie Rotman (beleidsmedewerker van Wierden en Borgen) en tien ambtenaren van Gemeente de Marne naar Ulrum om te werken. Daarnaast worden de afspraken die zijn gemaakt met betrekking tot Project Ulrum 2034 bezegeld door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

In de Ommelander Courant van 10 maart stond er een artikel over van Hans van der Heide:

Ommelander Courant 10-03-2014

 

Ook de Streekkrant besteedde er aandacht aan.

streekkrant 10 maart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DvhN 11-3-2014

 

Tags: , , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!