programma Roeg & Roem

Te gast van 24 t/m 28 maart: Roeg & Roem met een overvol en mooi programma. Maandag was er een Mini labLOKAAL. Ook op woensdag en donderdag staan er activiteiten gepland:

Woensdag 26 maart 14:30 u – Brainstorm ruilverkaveling
Ulrum kent behoorlijk wat woningen die sterk verouderd zijn. Woningen die niet meer voldoen aan de huidige vraag. Aan de hand van concrete cases willen we onderzoeken of ruilverkaveling wenselijk en mogelijk is om de woningvoorraad kwalitatief te verbeteren. Roeg & Roem en een aantal professionals denken graag met de bewoners mee over mogelijkheden en kansen van ruilverkaveling.

Donderdag 27 maart 14:30 u – Brainstorm toekomstbestendige woningvoorraad
Delen van de woningvoorraad zijn verouderd of niet meer passend bij de eisen van de tijd. En de woningvoorraad is niet aangepast aan de vergrijzende bevolking. Hoe kan men prettig ouder worden in Ulrum? Deze bijeenkomst verkennen we gezamenlijk de mogelijkheden om lokale ondernemers en particulieren te ondersteunen bij het aanpassen van hun woning. Welke goede voorbeelden zijn er elders in het land? En hoe kunnen we aansluiten bij de lokale wensen en partijen?

Overzicht programma Roeg & Roem in Ulrum

Tags: , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!