bewonersoproep

We werken aan de ruimtelijke visie van Ulrum. De ruimtelijke visie komt tot stand uit een samenwerking van bewoners, gasten en deskundigen. Daarom willen we alle bewoners oproepen een bijdrage te leveren aan dit project.

Wat is een bijdrage?
Inmiddels weten we dat er heel veel mensen met ideeën zijn in Ulrum. Die kunnen variëren tot een beeldentuin in het Asingapark tot een bankje om op uit te kunnen rusten tijdens een wandeling. Wij willen graag al deze ideeën bij elkaar zetten op een kaart. Zodat iedereen die plannen bij elkaar kan zien en de plannen en ideeën, groot of klein, bij iedereen bekend zijn. En natuurlijk is het idee daar dan ook iets mee te doen.

Hoe kun je meedoen?
Je kunt  je plannen of ideeën op de mail zetten of een afspraak maken via de mail: info@deelnulrum.nl. Ook kun je (wanneer zijn aanwezigheidsposter ophangt) spontaan binnenwandelen bij het infocentrum voor een gesprek met Tim Willems-Kruize over hoe je de ruimtelijke visie voor je ziet. Tim is daar voorlopig elke vrijdag om alles op kaart vast te leggen.

Wat is de ruimtelijke visie?
Heel erg in het kort omschrijft Tim Willems-Kruize het als volgt: “een planvorm in woord en beeld waarbij globaal wordt aangegeven hoe men op de korte tot middellange termijn (de zogenaamde planperiode) ruimtelijk het dorp wil doorontwikkelen om het dorp vitaal te houden”. We willen komen tot een kaart van alle lopende plannen en ideeën en een kansenkaart.
Meer info over de ruimtelijke visie

Tags: , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!