deelnemen

Bij DEEL& Ulrum staat delen centraal. Het delen van kennis, het delen van wensen voor Ulrum en het delen van ervaringen. DEEL& Ulrum staat open voor deelnemers van binnen en van buiten het dorp. Je kunt onder andere een bijdrage leveren aan de ruimtelijke visie of te gast zijn als expert van buitenaf.

meewerken aan de ruimtelijke visie
De ruimtelijke visie komt tot stand uit een samenwerking van bewoners, gasten en deskundigen. Daarom willen we alle bewoners oproepen een bijdrage te leveren aan dit project.

Inmiddels weten we dat er heel veel mensen met ideeën zijn in Ulrum. Die kunnen variëren tot een beeldentuin in het Asingapark tot een bankje om op uit te kunnen rusten tijdens een wandeling. Wij willen graag al deze ideeën bij elkaar zetten op een kaart. Zodat iedereen die plannen bij elkaar kan zien en de plannen en ideeën, groot of klein, bij iedereen bekend zijn. En natuurlijk is het idee daar dan ook iets mee te doen.
lees meer over hoe je een bijdrage kunt leveren aan de ruimtelijke visie

te gast zijn in Ulrum
Naast de bevolking die leidend is in dit project, is er bij DEEL& Ulrum een grote rol voor gasten. Zij ondersteunen de aanpak van panden en locaties in Ulrum. Een grote groep deskundigen (van ervaringsdeskundigen tot architecten, ontwerpers, ondernemers, kunstenaars, zorgprofessionals, financiële deskundigen enz.) krijgt de gelegenheid om mee te werken aan de uitdagingen in Ulrum.

DEEL& Ulrum nodigt deskundigen van elders uit om in Ulrum mee te denken en werken aan het realiseren van de drie opgaves. De aanpak, frisse blik, de kennis en de deskundigheid van de gasten helpen de huidige bewoners en lokale organisaties concreet aan de slag te gaan, samen te werken en op een andere manier naar zichzelf en de opgaves en mogelijke oplossingen te kijken.
lees meer over te gast zijn in Ulrum en hoe je je kunt aanmelden

Tags: , , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!