Dear Ulrum – Dag 1

Dear Ulrum,

Dit schrijvende zijn we exact één dag bij je te gast. Na een reis van zo’n vier uur vanuit Luik en een ietwat korte maar goede nacht, hebben we deze morgen de projectruimte verbouwd: computers eruit en een maagdelijk wit tekenpapier ervoor in de plaats. In de middag heeft Remy je voor het eerst in het volle licht mogen aanschouwen. Voor de eerste keer op zoek naar je bewoners, op jacht naar persoonlijke verhalen en je bijzondere plekken. Ikzelf wachtte vol ongeduld op de eerste opnames, mijn pen in de aanslag  om ze uit te tekenen. Eind volgende week zullen we hopelijk een verhalenkaart hebben verzameld, vol met persoonlijke indrukken van het dorp.

Tot binnenkort!

Liefs, Marlies

Tags: , , , , ,

Auteur:Dearhunter

Dearhunter is een onderzoekspraktijk gevestigd in Maastricht en Liège en bestaat uit twee personen (Marlies Vermeulen & Remy Kroese). Samen jagen zij op subjectiviteit en sporen van menselijke aanwezigheid en zetten de bevindingen in op verschillende schaalniveaus: van de woning tot de stedelijke ruimte. Op een onderzoekende en bevragende manier wordt een dialoog met bewoners en gebruikers gezocht, de verzamelde gegevens dienen als input voor participatieve ontwerp-strategieën.

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!