Start programma Stad en Ommeland in transitie door Jan Rotmans

Stad en Ommeland in transitie gaat binnenkort van start en ook Ulrum en DEEL& Ulrum worden bij dit project betrokken.

Stad en Ommeland in transitie is een samenwerking tussen Seats2meet.com Groningen (S2M050), de gemeente De Marne en Groningen Seaports met als doel om in de provincie werk- en ontmoetingsplekken te creëren voor zelfstandige professionals (zp-ers). Hierbij kunnen, net als bij S2M050 in de stad Groningen, onverwachte, waardevolle ontmoetingen leiden tot het ontstaan van zelforganiserende en -regisserende dwarsverbanden.

Het streven is het om uiterlijk in juni 2015 in de provincie Groningen drie S2M050 satellieten te hebben gerealiseerd. Een van de pilots vindt plaats in Ulrum als onderdeel van DEEL& Ulrum.
Op 4 juni geeft Jan Rotmans het startschot voor het programma.
image001

 

Deze uitnodiging is voor vernieuwers, dwarsdenkers, creatievelingen, kantelaars, out-of-the box- denkers en voor hen die één van genoemde zijn,  maar het nog niet van zichzelf weten of dat te hoogdravend vinden klinken.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.  In plaats daarvan vragen we u in de komende tijd uw kennis, visie en expertise in te brengen.

Door de grote belangstelling is er een wachtlijst voor deelnemers. Wilt u zich voor deze lijst aanmelden dan kunt u dat tot uiterlijk 30 mei 2014 doen via m.dijkstra@demarne.nl. We laten u zo snel mogelijk weten of er plaats is.

 

stad_en_ommeland_deel&

Tags: , , ,

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!