Hoog bezoek

Nee, de titel slaat niet op onszelf. Gisteren zijn mijn collega Marjolein Elings en ikzelf aangekomen voor een nieuw bezoek aan Ulrum. Het voelt goed om hier weer te zijn en het lijkt wel alsof het elke keer mooi weer is als ik hier ben.
Gistermiddag hadden we een inspirerend en nuttig gesprek met leden van de werkgroep DorpsZorg. De uitkomsten van de ‘keukentafelgesprekken’ stromen binnen en het idee is dat wij binnenkort zullen helpen om daar chocola van te maken. Ik ben heel benieuwd wat deze inventarisatie allemaal voor een aanknopingspunten oplevert.
Gisteravond kwam er nog een delegatie van het ministerie van BZK op bezoek. Dat was voor mij een leuke verrassing en informatief om daar bij te zijn. Ze zijn bezig met een soort evaluatie van het beleid op het gebied van bevolkingsontwikkeling tot nu toe, in opdracht van minister Stef Blok. Ook bij deze club staat Ulrum blijkbaar op het netvlies en de leden van de Dagelijkse Leiding hebben volgens mij weer een goede impressie van Ulrum2034 kunnen geven.
Vanmorgen ben ik nog hier. Dan ga ik weer op pad. Eerst naar het Krimpcafé in Assen en dan weer richting Wageningen. Tot de volgende keer!

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!