Een tussenstand…

Hallo Ulrummers,

We hebben al een tijd niet meer van ons laten horen maar we zijn nog steeds volop bezig met ons project in Ulrum en zijn regio.

Naast ons project proberen we ook te mengen in andere projecten van Ulrum dit om u beter te leren kennen, ons project soms los te kunnen laten maar daarnaast ook samenhang te zoeken in de projecten. Bijvoorbeeld waren wij twee weken geleden in Ulrum om mee te brainstormen aan het Asingapark, Dit was een gezellige dag en we verwachten dan ook dat hier dan bruikbare producten uit zullen komen.

De week er op waren we weer in Ulrum dit omdat we een overleg hadden met Petra, hierin werd duidelijk dat er nog beter gekeken moest worden naar de menselijke maat. En daarom ons proces van het project zouden moeten omdraaien. Dit klinkt misschien vaag en ongrijpbaar, maar ik ga het proberen in het kort duidelijk te maken.

We gaan van groot naar klein (van bouwtekening naar een huis) maar als we nou ook terug kunnen denken van klein naar groot (van steen naar een huis) is de kans groter dat het project haalbaar wordt.

 

Groeten en tot snel

Bart en Thimo

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie!